کفپوش اپوکسی آزمایشگاهی

آزمایشگاه از محیط هایی است که نیازمند اجرای کفپوش اپوکسی است چرا که در این محیط، دستگاه ها و تجهیزات سنگینی بر روی کف گذاشته می شوند و در معرض مواد شیمیایی نیز قرار دارد. کفپوش اپوکسی آزمایشگاهی، سطح سخت و مستحکمی دارد و معمولا هم به صورت چند لایه اجرا می شود تا مقاومت آن در برابر بارهای سنگین افزایش یابد. این کفپوش در اثر برخورد با انواع مواد شیمیایی، بیواسیدها، روغن، چربی ها و… آسیب نمی بیند و خاصیت ضد لغزش و ضد سایش هم دارد. کفپوش اپوکسی از نظر نظافت آسان نیز انتخاب بهتری به نسبت کفپوش های سرامیکی و سنگی است.

کفپوش اپوکسی آزمایشگاهی

کفپوش اپوکسی آزمایشگاهی از انواع کفپوش‌های صنعتی است که به دلیل مقاومت بالا در برابر مواد شیمیایی، برای آزمایشگاه که محیطی پر از مواد شیمیایی است، مورد استفاده قرار می‌گیرد. این پوشش، سطحی ضد لغزش را برای آزمایشگاه فراهم می‌کند و در ارتباط با تجهیزات داخل آزمایشگاه و رفت و آمدها، دچار ساییدگی و خوردگی هم نمی‌شود. کفپوش اپوکسی آزمایشگاهی معمولا از نوع آنتی باکتریال و آنتی استاتیک است و می‌توان آن را بهترین نوع کفپوش برای این محیط دانست. اگر شما هم قصد خرید کفپوش اپوکسی آزمایشگاهی را دارید، با ما در ادامه همراه باشید تا راهنمایی‌تان کنیم.

کفپوش اپوکسی آزمایشگاهی چیست؟

کفپوش اپوکسی به دلیل داشتن سطح مقاوم، ساده، تمیز و همیشه درخشان، انتخاب بسیاری از مراکز درمانی، صنعتی و تجاری است و در آزمایشگاه نیز استفاده می‌شود. همچنین این کفپوش در برابر فشارهای مکانیکی و شیمیایی نیز مقاومت کافی را دارد. در یک تعریف ساده از کفپوش اپوکسی آزمایشگاهی می‌توانیم اینطور توضیح دهیم که کفپوشی چند لایه بوده و به ضخامت 2 تا 3 میلی‌متر بر روی انواع سطح مانند سنگ، سرامیک یا بتن اجرا می‌شود. این نوع کفپوش دو جزئی از مخلوط رزین اپوکسی و یک سخت کننده تحت عنوان هاردنر، تشکیل می‌شود و پس از خشک شدن، پوششی شبیه به سنگ را روی سطح ایجاد می‌نماید.

اهمیت اجرای کفپوش اپوکسی آزمایشگاه

آزمایشگاه از محیط های پرتردد است و علاوه بر این، کف آزمایشگاه در معرض انواع مواد شیمیایی قرار دارد. به همین جهت، باید کفپوشی در آزمایشگاه اجرا شود که مقاومت لازم در برابر اکثر مواد شیمیایی را دارد همچنین کفپوش باید در برابر ضربات و سنگینی تجهیزات نیز استحکام لازم را داشته باشد. کفپوش اپوکسی، تمام این ویژگی‌ها را دارد و می‌تواند کف آزمایشگاه را ضد لغزش، مقاوم، ضد لک، ضد خش، تمیز و همواره درخشان کند. مزیت دیگری که این کفپوش دارد، امکان اجرای آن با سرعت بالا در متراژ زیاد است و به دلیل آنکه ساختار مایع دارد، به صورت یکپارچه و بدون درز بر روی سطح پخش می‌شود.

مزایای کفپوش اپوکسی آزمایشگاهی

در بخش قبلی، اشاره کوتاهی به مزایای کفپوش اپوکسی آزمایشگاهی کردیم اما اگر بخواهیم این مزایا را دقیق‌تر بررسی کنیم، می‌توانیم موارد زیر را برشماریم:

از دلایل اصلی استفاده از کفپوش اپوکسی برای آزمایشگاه، عدم واکنش آن با مواد شیمیایی است. در آزمایشگاه، انواع ترکیبات و مواد شیمیایی وجود دارند که در تماس با کف می‌توانند باعث تخریب و آسیب رسانی به سطح شوند اما اگر سطح با کفپوش اپوکسی پوشش داده شود، از تخریب بافت کف جلوگیری خواهد کرد. کفپوش اپوکسی نه تنها با مواد شیمیایی واکنش نمی‌دهد، بلکه مانع از نفوذ آنها به سطح زیرین هم می‌شود ضمن اینکه به راحتی می‌توان مواد را از روی کفپوش پاکسازی کرد.

ویژگی مثبت دیگری که کفپوش اپوکسی آزمایشگاه دارد، عدم تغییر رنگ آن در اثر برخورد با مواد شیمیایی است. این نوع کفپوش، همواره ظاهری یکدست، تمیز و براق دارد و در بلند مدت هم دچار کاهش کیفیت رنگ نمی‌شود.

برای داشتن آزمایشگاهی تمیز بهتر است کف آن را با اپوکسی پوشش دهید. این کفپوش، محیط آزمایشگاه را همیشه تمیز و درخشان نشان می‌دهد و اگر هم دچار آلودگی شود، نظافت آن به راحتی است.

اگر در آزمایشگاه از دستگاه‌های الکتریکی استفاده می‌شود، کفپوش اپوکسی مناسب‌ترین گزینه برای اجرا در کف این محیط است زیرا خاصیت ضد الکتریسیته ساکن دارد و می‌تواند بار الکتریکی را به زمین یا چاه ارت تخلیه کند. در نتیجه این امر، از مشکلات بزرگی مثل آتش‌سوزی یا خراب شدن دستگاه‌های داخل آزمایشگاه جلوگیری می‌شود.

کفپوش‌های سنتی مثل سرامیک یا سنگ، منافذ بسیار ریزی دارند که این منافذ، محیط رشد انواع باکتری‌ها می‌باشند. با رشد و تکثیر باکتری‌ها، امکان آلوده شدن محیط آزمایشگاه وجود دارد اما در صورت اعمال کفپوش اپوکسی، سطحی یکدست و بدون روزنه ایجاد می‌شود که می‌تواند تاثیر زیادی در تامین بهداشت برای آزمایشگاه داشته باشد.

قیمت کفپوش اپوکسی ازمایشگاهی

راهنمای نظافت و نگهداری از کفپوش اپوکسی آزمایشگاه

نگهداری و نظافت از کفپوش اپوکسی به آسانی است اما ممکن است گرد و غبار ناشی از کار در آزمایشگاه بر روی سطح آن تجمع کند. گرد و غبار در صورت باقی ماندن بر روی کف، تبدیل به عاملی ساینده شده و به مرور موجب خراشیدگی و کاهش درخشانی کفپوش می‌شوند. به همین دلیل، بهتر است که کفپوش را با استفاده از جاروبرقی یا برس نرم، هر چند وقت یکبار تمیز کنید.

همچنین در صورت آلوده شدن کف با مواد شیمیایی آزمایشگاهی، می‌توانید از یک دستمال مرطوب استفاده کرده و هر چه سریع‌تر کف را تمیز کنید. باقی ماندن مواد شیمیایی بر روی کفپوش می‌تواند باعث تخریب بافت شود.

قیمت کفپوش آزمایشگاه

قیمت کفپوش اپوکسی آزمایشگاه به چند عامل بستگی دارد از جمله آنکه:

نوع کف سازی و سطح زیرین

عامل موثر در تعیین قیمت اجرای کفپوش اپوکسی آزمایشگاه، نوع کف آزمایشگاه و نحوه کف سازی است. سطح زیرین اپوکسی نیاز به آماده‌سازی دارد و باید هر گونه درز، شکاف، آسیب‌های فیزیکی و شیمیایی سطح به طور کامل رفع شوند. اگر سطح زیرین کفپوش بدون مشکل باشد، هزینه نهایی اجرای کفپوش تا حد زیادی کمتر خواهد شد.

متراژ آزمایشگاه

هر چقدر که آزمایشگاه بزرگ‌تر باشد، نیاز به استفاده از متریال بیشتری خواهد بود و دستمزد تیم اجرایی هم بیشتر خواهد بود چرا که باید چند روز کار کنند. بنابراین متراژ آزمایشگاه شما در قیمت نهایی اجرای کفپوش اپوکسی تاثیر مستقیم دارد.

ضخامت اجرای کفپوش

ضخامت کفپوش با توجه به محیط مشخص می‌شود و در محیط های پر رفت و آمد و همچنین در محیط هایی که تجهیزات و دستگاه‌های زیادی وجود دارند، نیاز به اجرای کفپوش با ضخامت بیشتری است. با افزایش ضخامت کفپوش، هزینه اجرای آن بیشتر خواهد بود. این کفپوش در ضخامت های 2 تا 8 میلی‌متر قابل اجراست.

کیفیت مواد

کیفیت کفپوش اپوکسی نیز می‌تواند بر قیمت نهایی اجرای آن موثر باشد. این نوع کفپوش را برندهای مختلف با قیمت‌های متفاوت عرضه می‌کنند و شما باید از فروشگاهی که کیفیت بالا و قیمت مناسب ارائه می‌کند، خرید کنید.

دستمزد اجرا

بر هزینه اجرای کفپوش اپوکسی آزمایشگاه، دستمزد و حق الزحمه تیم اجرایی نیز موثر است. نصب این کفپوش به صورت دستی انجام می‌گیرد و نیاز به استفاده از تجهیزات خاصی ندارد. بنابراین می‌توان فقط با پرداخت حق الزحمه به کارگران ماهر، کفپوش را اجرا کرد.

اجرا و سفارش کفپوش اپوکسی آزمایشگاه

کفپوش اپوکسی مناسب اجرا در آزمایشگاه با بهترین کیفیت و قیمت مناسب، در فروشگاه کفپوش صنعت موجود است. شما می‌توانید محصولات موجود در سایت فروشگاه را مشاهده کنید و اگر هم نیاز به راهنمایی دارید، با کارشناسان تماس بگیرید. کفپوش صنعت به عنوان عرضه کننده انواع کفپوش صنعتی، در خدمت شما مشتریان عزیز است.

 

پیمایش به بالا
تماس با کارشناس