کفپوش اپوکسی صنعتی

کفپوش اپوکسی صنعتی در محیط های مختلف صنعتی، کاربردهای گسترده ای دارد و بر اساس نوع طراحی و کاربری محیط صنعتی، امکان اجرای انواع رنگ بندی این محصول بر روی کف وجود دارد. از کفپوش اپوکسی صنعتی به دلیل مقاومت بالا در برابر ماشین آلات سنگین، ترافیک زیاد و مقاومت در برابر مواد شیمیایی، در محیط های صنعتی استفاده می شود و مزایای دیگری مثل سهولت نگهداری، مقرون به صرفه بودن، پایداری محیطی، سطح بدون درز، تبدیل به گزینه ای محبوب شده است. این کفپوش باعث افزایش ایمنی و بهره وری محل کار نیز می شود ضمن اینکه می توان با اعمال انواع پرداخت ها بر روی کفپوش، آن را مناسب نیازهای ویژه هر محیط صنعتی کرد.

کفپوش اپوکسی صنعتی

کفپوش اپوکسی صنعتی چیست؟

اپوکسی صنعتی، کفپوشی چند لایه و با دوام است که در صنایع مختلفی استفاده می‌شود. این کفپوش در واقع دارای سه لایه است که اولین لایه از داخل به بتن می‌چسبد، لایه میانی که نقش زیرسازی برای لایه اصلی را دارد و همچنین لایه رویی که سطح کفپوش را تشکیل می‌دهد.

یک کفپوش صنعتی باید بتواند به خوبی نیازهای محیط صنعتی یا تجاری را برآورده کند. کفپوش اپوکسی با ویژگی‌های برجسته‌ای که دارد، کاملا قادر است از پس این موضوع بربیاید و تا چندین سال سطح زمین را در کارگاه‌ها و کارخانه‌ها بپوشاند. انواع مختلفی از کفپوش‌های اپوکسی صنعتی در بازار ایران وجود دارند که برای کاربری‌های مختلفی طراحی شده‌اند. شما باید با توجه به نوع استفاده و البته بودجه‌ای که دارید، بهترین گزینه را برای کفپوش کردن مجموعه خود انتخاب کنید.

مزایای استفاده از کفپوش اپوکسی صنعتی

چیزی که باعث شده است در صنایع گوناگون شاهد اجرای کفپوش اپوکسی باشیم، مزایای این کفپوش است که در ادامه به بعضی از آنها اشاره کرده‌ایم:

  • کفپوش اپوکسی طول عمر بالایی دارد و حتی در محیط‌های صنعتی که هر سال باید کفپوش خود را عوض کنند، می‌تواند بیش از 5 سال کارایی داشته باشد.
  • تنوع طرح و رنگ کفپوش اپوکسی زیاد است و امکان دیزاین محیط با توجه به سلیقه کارفرما وجود دارد.
  • قیمت این کفپوش در مقایسه با سایر کفپوش‌های صنعتی بسیار مناسب است. همچنین از آنجایی که نیاز به به تعویض برای طولانی مدت ندارد، باعث صرفه جویی در هزینه‌ها می‌شود.
  • مراقبت و نگهداری از کفپوش اپوکسی صنعتی خیلی راحت است و این کفپوش با کیفیت بالای خود در برابر انواع صدمات مقاوم است.
  • با اجرای کفپوش اپوکسی در یک محیط صنعتی، دیگر جای نگرانی در مورد ریختن مواد شیمیایی مثل روغن‌ها و اسیدها نیست؛ چرا که کفپوش می‌تواند این مواد را از بافت‌های عمقی خود دور نگه دارد و سطح آن نیز کاملا در برابر مواد شیمیایی مقاوم است.
  • در ساختار کفپوش اپوکسی درز یا جداره‌‌ای وجود ندارد و به همین دلیل محلی برای رشد قارچ‌ها یا باکتری‌ها فراهم نمی‌کند.
  • شست‌وشوی آن بسیار راحت است و با شوینده‌های معمولی می‌توان کفپوش را تمیز کرد.
قیمت کفپوش اپوکسی صنعتی

نحوه اجرای کفپوش اپوکسی صنعتی

تمام کارایی کفپوش اپوکسی به نصب صحیح آن بستگی دارد. شما حتی اگر بهترین متریال را بر روی سطح مناسب اجرا کنید اما در حین نصب به برخی نکات بی توجه باشید، نتیجه نهایی جالب نخواهد بود. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم نگاهی به مراحل نصب کفپوش اپوکسی صنعتی بیاندازید که به ترتیب برای شما شرح داده‌ایم:

 بازدید و بررسی پروژه

پیش از هرچیزی ابتدا لازم است پیمانکار محل پروژه را ببیند و ارزیابی‌های لازم را در این زمینه انجام دهد. در این مرحله می‌توان مشخص کرد که هزینه دقیق اجرای اپوکسی چقدر خواهد بود.

 زیرسازی

بیشترین اشکالات نصب اپوکسی صنعتی، مربوط به این مرحله می‌باشد. برای اینکه این مشکلات برای شما پیش نیایند، به نکات زیر توجه داشته باشید:

  • در هنگام زیر سازی ابتدا باید رطوبت کف را از بین ببرید. برای اندازه گیری رطوبت از دستگاه مخصوص یا کیسه فریزر استفاده کنید. در صورت وجود رطوبت باید صبر کنید تا زمین به خوبی خشک شود.
  • تمام زباله‌ها، تکه سنگ‌ها، قطعات فلزی، روغن، اسید و… را از روی سطح پاک کنید.
  • اگر هرگونه ترک یا شکستگی در سطح بتن وجود دارد، آنها را از بین ببرید.
  • پستی و بلندی های سطح را حذف کنید تا زمین زیر کفپوش صاف و هموار باشد.
  • اگر در شرایط آب و هوایی بارانی یا برفی قرار دارید و محل پروژه بدون سقف است، حتما باید اجرای پروژه را به روزهای دیگری موکول کنید.

 ساب زنی

سپس نوبت به اجرای مراحل اصلی طرح می‌رسد که با ساب زنی شروع می‌شود. در این مرحله، روی زمین شیارهایی به وجود می‌آید تا با افزایش سطح، اتصال بهتری بین کفپوش و زمین اتفاق بیافتد. بعد از ساب زدن، دوباره لازم است کف را تمیز کنید.

 اجرای لایه‌های کفپوش اپوکسی صنعتی

بعد از این باید سراغ لایه‌های اپوکسی بروید و آنها را به ترتیب اجرا کنید. ابتدا پرایمر اپوکسی را اجرا کنید؛‌ این متریال وظیفه دارد سطح معدنی مثل بتن یا موزاییک را به لایه پلیمری متصل کند‌. سپس سطح را با استفاده از بتونه اپوکسی کاملا صاف کنید. در ادامه ترک‌ها و شکاف‌ها را پر کنید. سپس دوباره ساب زنی را انجام دهید. حالا می‌توانید لایه میانی کفپوش اپوکسی صنعتی را اجرا کنید. در نهایت نیز لایه تاکپوت که همان روکش نهایی است روی لایه میانی نصب می‌شود تا کار پروژه به پایان برسد.

قیمت کفپوش اپوکسی صنعتی

کفپوش‌های اپوکسی در ابعاد گوناگون و به شکل‌های متنوعی تولید می‌شوند و همچنین زمینه استفاده از آنها بسیار گسترده است. همین موضوعات باعث می‌شود که نتوانیم یک قیمت ثابت را برای این نوع کفپوش تعیین کنیم. اما برای تخمین هزینه می‌توان عوامل تاثیر گذار روی قیمت کفپوش اپوکسی را بررسی کرد تا به جمع بندی مناسبی در مورد تامین بودجه برسیم. در این زمینه بهتر است به موارد زیر توجه داشته باشید:

سفارش و خرید کفپوش اپوکسی صنعتی

کفپوش اپوکسی به دلیل مزایای مختلفی که دارد، بهترین گزینه برای استفاده در صنایع می‌باشد و همچنین با کاهش هزینه نگهداری و تعمیر کف، بازدهی مالی مجموعه شما را افزایش می‌دهد. هم اکنون شما می‌توانید کفپوش‌های اپوکسی صنعتی اورجینال را از مرکز کفپوش صنعت خریداری کنید. ما در مجموعه کفپوش صنعت، بهترین قیمت را برای فروش و اجرای این کفپوش‌ها در نظر گرفته‌ایم. برای آشنایی با مدل‌های مختلف و اطلاع از قیمت آنها، هم اکنون با کارشناسان کفپوش صنعت تماس بگیرید.

 

پیمایش به بالا
تماس با کارشناس